top of page

Yhteistyö

Monosport tekee yhteistyötä urheiluliikkeiden, urheiluseurojen, maahantuojien, laskettelukeskuksien, vuokraamoiden ja monien muiden alppihiihtoon ja lasketteluun liittyvien tahojen kanssa.

 

 

URHEILULIIKKEET

 

Useat urheiluliikkeet myyvät laskettelumonoja ja yhä useampi tarjoaa myös monojen muokkausta monojen valmistajien tarjoamilla menetelmillä. Kun jaloissa on selkeitä haasteita, ei valmistajien menetelmät riitä, vaan monon ulkokuori vaatii ammattilaisten tekemää muokkausta.

Ottamalla Monosportin muutamaksi päiväksi urheiluliikkeeseenne muokkaamaan asiakkaidenne monoja saatte annettua todella erityislaatuista asiakaspalvelua asiakkaillenne. Ota yhteyttä!

URHEILUSEURAT, HIIHTOKOULUT

 

Tulemme mielellämme tapahtumaanne tarkastamaan kerralla useamman laskijan jalat ja monot. Voimme tehdä tarvittaessa muutokset paikanpäällä tai toimittaa valmiit monot vaikka seuraavana päivänä laskijoille. Kysy lisää ja sovitaan juuri teidän tarpeisiin sopiva toimintamalli. 

LASKETTELUKESKUKSET

Kilpailu kuluttajista on kovaa. Lisäämällä mononmuokkauspalvelut palveluvalikoimaanne saatte houkuteltua asiakkaita keskukseenne ja käyttämään myös muita palveluitanne. Järjestämällä esim. hiljaisemmille päivälle erikoispaketteja. Esim. lipunostajalle torstaina jalan mittaus ja analysointi erikoishintaan ja mononmuokkaus -30 %. Liikumme välineistömme kanssa ympäri Suomea joten ota yhteyttä ja keskustellaan juuri Teille sopiva paketti. 

VUOKRAAMOT

Puuttuuko vuokramonoistanne esim. leveä lestiset monot? Ota yhteyttä niin kerromme yleisimmät tarpeet vuokraajilla ja miten niihin voitte valikoimallanne vastata. Tarjoamme mielellämme teille erityishintaan esim. kymmenen parin muokkausta. 

bottom of page