Search
  • Mikko Petäjistö

Kolilla mm. La sportivan randomonot ja Niken lumilautamonot


Monosport tarjosi Ukko-Kolin laskijoille muokkausta. Nyt mentiin laidasta laitaan eli normimonoa, kisamonoa, lumilautamonoa ja tooooodella haastavat randomonot tuli muokattua. 

La Sportiva Spitfire

Näiden muokkaus oli työlästä ja haastavaa sillä randomonojen muokkaus on oma taiteenlajinsa. Jo pelkkä levitys on vaikeaa, sillä monon seinämä on normi laskettelumonoa ohuempi, se on päältä auki ja kun pohjassa on kumipohja jota ei paljoa lämmitellä, on haastava yhtälö valmis.

Kun tähän lisätään vaativa asiakas, joka oli menossa Ylläkselle randokisoihin, riitti meillä puuhaa. Lämpötilan säätelyllä, muokkaamalla useamman kerran ja välisovituksilla pääsimme lopputulokseen johon sekä asiakas että me voimme olla tyytyväisiä.  

Hauskaa oli huomata että myös Nike tekee lumilautamonoja. Kaikkea sitä oppii.

Kiitos Kolin vuokraamon avuliaalle henkilökunnalle tilojen järjestämisestä. Ensi vuonna nähdään taas.


55 views

© 2017 monosport