Search
  • Mikko Petäjistö

Salomon MTN explore randot


Nämäkin monot asiakas löysi Tampereen Kalevan Prisman loistavasta randovalikoimasta. Tampereen alueen randomonoguru Simo osaa opastaa oikean randomonon valinnassa. Uudet monot eivät asiakkaan "banaanijalkaan" kuitenkaan sopineet ilman muokkausta. 

Tarve

Molempien jalkojen sisäsyrjät olivat laskeutuneet siten että jalkaholvia ei käytännössä ollut lainkaan. Muokkaamattomalla monolla laskeminen ilman kipuja oli käytännössä mahdotonta. Ainakaan ilman merkittävää puudutusta lääkkeillä tai minttukaakaoilla.

Muokkaus

Monoja levitettiin sisäreunasta noin 6-7 cm matkalta ja 3-4 cm korkeudelta. Muokkauksen ansiosta jalka pääsee lepäämään kokonaisuudessaan pohjalla, veri kiertää jaloissa estoitta, monot ei paina ja edellytykset mukaville laskupäiville ovat olemassa.

Ennuste

Puuteri pöllyttämistä 😁


34 views

© 2017 monosport