March 17, 2019

December 10, 2018

December 8, 2018

November 20, 2018

November 2, 2018

November 2, 2018

August 7, 2018

Please reload

Recent Posts

Monosport hyödyntää nyt 3D-skannausta mononmuokkauksessa!

October 20, 2017

1/1
Please reload

Featured Posts

Salomon MTN explore randot

December 11, 2017

 

Nämäkin monot asiakas löysi Tampereen Kalevan Prisman loistavasta randovalikoimasta. Tampereen alueen randomonoguru Simo osaa opastaa oikean randomonon valinnassa. Uudet monot eivät asiakkaan "banaanijalkaan" kuitenkaan sopineet ilman muokkausta. 

Tarve

Molempien jalkojen sisäsyrjät olivat laskeutuneet siten että jalkaholvia ei käytännössä ollut lainkaan. Muokkaamattomalla monolla laskeminen ilman kipuja oli käytännössä mahdotonta. Ainakaan ilman merkittävää puudutusta lääkkeillä tai minttukaakaoilla.

Muokkaus 

Monoja levitettiin sisäreunasta noin 6-7 cm matkalta ja 3-4 cm korkeudelta. Muokkauksen ansiosta jalka pääsee lepäämään kokonaisuudessaan pohjalla, veri kiertää jaloissa estoitta, monot ei paina ja edellytykset mukaville laskupäiville ovat olemassa.

Ennuste

Puuteri pöllyttämistä 😁

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 monosport